Rap Interiors

Request a callback from the Rap Interiors team

0333 600 1234

Email us

Close form
The new Tony Gee office design in Ashford with breakout area dining furniture and glass partitions The new Tony Gee office design in Ashford with breakout area dining furniture and glass partitions

Tony Gee

About Tony Gee

Tony Gee is an award-winning firm that provides specialist engineering consultancy services to the construction industry. The company boasts over 40 years of experience designing infrastructure projects across the UK and overseas.

The Brief

Tony Gee required design and refurbishment works to a section of its Ashford-based office, which is situated next to the Eurostar.  The remit was to improve the existing breakout area and kitchen to create a more spacious, vibrant and comfortable space for the company’s employees.

As part of the brief, Tony Gee also wanted us to integrate sustainable elements for eco-friendliness, install storage to reduce clutter, and create an aesthetic that reflected the company’s identity.

Our Solution

To realise Tony Gee’s vision, we started by re-configuring the existing setup, which was cramped and uninviting. This entailed removing a partition wall and heavy storage to create a spacious area for the breakout area and adjoining kitchen. Additionally, we built a glass partition to separate the central office from the new breakout area to ensure greater privacy.

Next, we set about transforming the space to make it more comfortable and welcoming. With an in-house design facility, we were able to develop a modern aesthetic that included a stylish dining table with heavy duty steel legs, bright and uplifting wood vinyl flooring, and a new carpet that provides a bridge to the outside with its cloud-like tonal colour progression.

Another key part of the aesthetic were the decorative elements. To embody the Tony Gee’s identity, our Kent interior designers introduced a wall vinyl of Aylesford Bridge, a Grade one listed building that was a feat of local engineering in Kent. Furthermore, we printed bespoke manifestation of the company’s most prestigious projects on the glass partition, including White Hart Lane station in London.

Finally, to reduce clutter and mess, we implemented ceiling height storage units for coats and a new breakfast bar with integrated cabinets. The breakfast bar included pull-out bins for general waste and recycling to encourage a green mentality.

The Result

Through working closely with Tony Gee’s team, we were able to achieve the company’s remit within the designated timeframe. The carefully selected design elements create a bright, welcoming and on-brand aesthetic, while the storage solutions and eco-friendly furniture contribute to a greener workspace. Not only do the employees now have a comfortable space to reboot and eat lunch, the breakout area is in keeping with the up-and-coming Ashford location.

Are You Making Changes to Your Workspace Interior Design?

Rap Interiors has over 30 years’ experience transforming office spaces across London and Kent. From large scale refurbs to breakout area revamps, we have done it all! To book a consultation with a member of our dedicated team, call 0333 600 1234 or email refurb@rapinteriors.co.uk.

Related projects

Request your FREE design consultation

Enter your details below and one of the team will contact you to discuss your requirements.

Leave us a message and someone will be in touch.