Request a callback from the Rap Interiors team

0333 600 1234

Email us

Close form

About the Client

AD Clients are a marketing agency run by entrepreneur, Jon Penberthy. They help clients turn their expertise into profitable online training and coaching programmes to diversify their income streams and increase their turnover. Rap Interiors assisted AD Clients in locating and transforming a new office space with an interior design that represented their brand.

Client Brief

AD Clients needed to find the perfect location for a new office space in Canterbury that would be a unique working environment for their growing team.

The new workplace required an impressive interior design while reflecting their fun and quirky culture. With features to showcase their branding, the space had to feel and look like a marketing agency so the design was to be bright, colourful and modern.

 

Our Solution

While Commercial Director Martyn worked closely with Jon to find the right office location for AD Client’s new workplace, our interior designers worked collaboratively with the team. They shared their own images for inspiration with our design team who used their ideas to influence the choices for the new interior and refurbishment.

The open plan office space was reconfigured with seamless glass partitions to create a new boardroom and split the office in half. The refurbishment created the entrance area, a separate workspace with traditional office furniture, and a large meeting room. In order to incorporate AD Clients branding, a feature wall was installed in the entrance with a slatted wood design, moss elements and a sign with lights. Quotes were displayed on the walls with a bright blue wall in the meeting room for a bold interior design.

Key Features

A large entrance to the AD Clients office in Canterbury with an impressive wall feature and a collaborative working area A large entrance to the AD Clients office in Canterbury with an impressive wall feature and a collaborative working area

Company Branding

The entrance to the office gives an extraordinary first impression of the AD Clients brand with the new feature wall.

The wall is a slatted wood veneer wall with moss detailing and a large sign of their logo in the middle.

The sign also lights up, giving that “wow” factor when staff, clients and visitors enter the office.

Brick effect wallpaper in an open plan office interior design with furniture desks and task chairs Brick effect wallpaper in an open plan office interior design with furniture desks and task chairs

Brick Effect Wallpaper

It was important to have continuity in the content that AD Clients produce in their new office, so our designers found a similar brick wallpaper from the design in their existing office.

The brick wallpaper is a popular modern feature, inspired by the industrial design trends, also used in Ethypharm’s workspace interior project.

An inspiring quote wall mural on a black wall in an industrial inspired workspace interior design for a marketing agency An inspiring quote wall mural on a black wall in an industrial inspired workspace interior design for a marketing agency

Inspirational Wall Murals

For the workspace interior to feel and look like a marketing agency, our designers chose a variety of inspirational quotes that were installed on the walls.

To empower the staff working in the office and instil the culture of AD Clients into the interior, the wall murals are a very motivating design feature.

The Result

AD Clients now have an impressive space with a high-end interior design that was achieved within their budget.

After implementing a number of new office design ideas along with a refurbishment, we were able to create a quirky workspace interior, exceeding Jon’s expectations for his growing team. The modern design will inspire employees and improve their working practises through the practical design choices made by our interior designers.

It was fantastic to work collaboratively with AD Clients and include their own inspiration to achieve a design that fulfilled the brief to complement their brand. We focused on features that would create an inspiring environment and a workspace that would allow the team to grow with many functional areas. Jon is delighted with the result, exceeding his expectations for their new office in Canterbury.

Alice Carr, Rap Interiors Designer

 

Related Projects